коксува

Речник на българския език

1. коксува — сег. вр., 3 л., ед. ч.

коксува е производна форма на коксувам (сег. вр., 3 л., ед. ч.).

2. коксува — мин. св. вр., 2 л., ед. ч.

коксува е производна форма на коксувам (мин. св. вр., 2 л., ед. ч.).

3. коксува — мин. св. вр., 3 л., ед. ч.

коксува е производна форма на коксувам (мин. св. вр., 3 л., ед. ч.).