калцинирани

Речник на българския език

1. калцинирани — мн. ч.

калцинирани е производна форма на калциниран (мн. ч.).

2. калцинирани — мин. страд. прич. мн. ч.

калцинирани е производна форма на калцинирам (мин. страд. прич. мн. ч.).