изрулирала е

Речник на българския език

1. изрулирала е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

изрулирала е е производна форма на изрулирам (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

2. изрулирала е — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

изрулирала е е производна форма на изрулирам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

3. изрулирала е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

изрулирала е е производна форма на изрулирам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).