зомбирали сме

Речник на българския език

1. зомбирали сме — мин.неопр.вр., 1 л., мн. ч.

зомбирали сме е производна форма на зомбирам (мин.неопр.вр., 1 л., мн. ч.).

2. зомбирали сме — преизк. накл., сег. вр., 1 л., мн. ч.

зомбирали сме е производна форма на зомбирам (преизк. накл., сег. вр., 1 л., мн. ч.).

3. зомбирали сме — преизк. накл., мин. св. вр., 1 л., мн. ч.

зомбирали сме е производна форма на зомбирам (преизк. накл., мин. св. вр., 1 л., мн. ч.).