зачуруликал си

Речник на българския език

1. зачуруликал си — мин.неопр.вр., 2 л., ед. ч., м. р.

зачуруликал си е производна форма на зачуруликам (мин.неопр.вр., 2 л., ед. ч., м. р.).

2. зачуруликал си — преизк. накл., сег. вр., 2 л., ед. ч., м. р.

зачуруликал си е производна форма на зачуруликам (преизк. накл., сег. вр., 2 л., ед. ч., м. р.).

3. зачуруликал си — преизк. накл., мин. св. вр., 2 л., ед. ч., м. р.

зачуруликал си е производна форма на зачуруликам (преизк. накл., мин. св. вр., 2 л., ед. ч., м. р.).