зачуруликала е

Речник на българския език

1. зачуруликала е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

зачуруликала е е производна форма на зачуруликам (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

2. зачуруликала е — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

зачуруликала е е производна форма на зачуруликам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

3. зачуруликала е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

зачуруликала е е производна форма на зачуруликам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).