зачуруликал

Речник на българския език

1. зачуруликал — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

зачуруликал е производна форма на зачуруликам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).

2. зачуруликал — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

зачуруликал е производна форма на зачуруликам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).

3. зачуруликал — мин. деят. св. прич. м. р.

зачуруликал е производна форма на зачуруликам (мин. деят. св. прич. м. р.).

4. зачуруликал — мин. деят. несв. прич. м. р.

зачуруликал е производна форма на зачуруликам (мин. деят. несв. прич. м. р.).