зачурулика

Речник на българския език

1. зачурулика — сег. вр., 3 л., ед. ч.

зачурулика е производна форма на зачуруликам (сег. вр., 3 л., ед. ч.).

2. зачурулика — мин. св. вр., 2 л., ед. ч.

зачурулика е производна форма на зачуруликам (мин. св. вр., 2 л., ед. ч.).

3. зачурулика — мин. св. вр., 3 л., ед. ч.

зачурулика е производна форма на зачуруликам (мин. св. вр., 3 л., ед. ч.).