засуканата

Речник на българския език

1. засуканата — ж. р. членувано

засуканата е производна форма на засукан (ж. р. членувано).

2. засуканата — мин. страд. прич. ж. р. членувано

засуканата е производна форма на засуча (мин. страд. прич. ж. р. членувано).