закуркала е

Речник на българския език

1. закуркала е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

закуркала е е производна форма на закуркам (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

2. закуркала е — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

закуркала е е производна форма на закуркам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

3. закуркала е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

закуркала е е производна форма на закуркам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).