закопчалата

Речник на българския език

1. закопчалата — мин. деят. св. прич. ж. р. членувано

закопчалата е производна форма на закопчая (мин. деят. св. прич. ж. р. членувано).

2. закопчалата — мин. деят. св. прич. ж. р. членувано

закопчалата е производна форма на закопчея (мин. деят. св. прич. ж. р. членувано).