ерудираното

Речник на българския език

1. ерудираното — ср. р. членувано

ерудираното е производна форма на ерудиран (ср. р. членувано).

2. ерудираното — мин. страд. прич. ср. р. членувано

ерудираното е производна форма на ерудирам (мин. страд. прич. ср. р. членувано).