ембаргираше

Речник на българския език

1. ембаргираше — мин. несв. вр., 2 л., ед. ч.

ембаргираше е производна форма на ембаргирам (мин. несв. вр., 2 л., ед. ч.).

2. ембаргираше — мин. несв. вр., 3 л., ед. ч.

ембаргираше е производна форма на ембаргирам (мин. несв. вр., 3 л., ед. ч.).