ембаргирал е

Речник на българския език

1. ембаргирал е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., м. р.

ембаргирал е е производна форма на ембаргирам (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., м. р.).

2. ембаргирал е — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

ембаргирал е е производна форма на ембаргирам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).

3. ембаргирал е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

ембаргирал е е производна форма на ембаргирам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).