ембаргирала

Речник на българския език

1. ембаргирала — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

ембаргирала е производна форма на ембаргирам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

2. ембаргирала — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

ембаргирала е производна форма на ембаргирам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

3. ембаргирала — мин. деят. св. прич. ж. р.

ембаргирала е производна форма на ембаргирам (мин. деят. св. прич. ж. р.).

4. ембаргирала — мин. деят. несв. прич. ж. р.

ембаргирала е производна форма на ембаргирам (мин. деят. несв. прич. ж. р.).