ембаргира

Речник на българския език

1. ембаргира — сег. вр., 3 л., ед. ч.

ембаргира е производна форма на ембаргирам (сег. вр., 3 л., ед. ч.).

2. ембаргира — мин. св. вр., 2 л., ед. ч.

ембаргира е производна форма на ембаргирам (мин. св. вр., 2 л., ед. ч.).

3. ембаргира — мин. св. вр., 3 л., ед. ч.

ембаргира е производна форма на ембаргирам (мин. св. вр., 3 л., ед. ч.).