допринесло е

Речник на българския език

1. допринесло е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ср. р.

допринесло е е производна форма на допринеса (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ср. р.).

2. допринесло е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.

допринесло е е производна форма на допринеса (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.).