допринесла е

Речник на българския език

1. допринесла е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

допринесла е е производна форма на допринеса (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

2. допринесла е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

допринесла е е производна форма на допринеса (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).