демократизирали

Речник на българския език

1. демократизирали — преизк. накл., сег. вр., 3 л., мн. ч.

демократизирали е производна форма на демократизирам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., мн. ч.).

2. демократизирали — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., мн. ч.

демократизирали е производна форма на демократизирам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., мн. ч.).

3. демократизирали — мин. деят. св. прич. мн. ч.

демократизирали е производна форма на демократизирам (мин. деят. св. прич. мн. ч.).

4. демократизирали — мин. деят. несв. прич. мн. ч.

демократизирали е производна форма на демократизирам (мин. деят. несв. прич. мн. ч.).