дембелувало

Речник на българския език

1. дембелувало — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.

дембелувало е производна форма на дембелувам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.).

2. дембелувало — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.

дембелувало е производна форма на дембелувам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.).

3. дембелувало — мин. деят. св. прич. ср. р.

дембелувало е производна форма на дембелувам (мин. деят. св. прич. ср. р.).

4. дембелувало — мин. деят. несв. прич. ср. р.

дембелувало е производна форма на дембелувам (мин. деят. несв. прич. ср. р.).