декламираше

Речник на българския език

1. декламираше — мин. несв. вр., 2 л., ед. ч.

декламираше е производна форма на декламирам (мин. несв. вр., 2 л., ед. ч.).

2. декламираше — мин. несв. вр., 3 л., ед. ч.

декламираше е производна форма на декламирам (мин. несв. вр., 3 л., ед. ч.).