гурелясала е

Речник на българския език

1. гурелясала е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

гурелясала е е производна форма на гурелясам (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

2. гурелясала е — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

гурелясала е е производна форма на гурелясам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

3. гурелясала е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

гурелясала е е производна форма на гурелясам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).