гримираното

Речник на българския език

1. гримираното — ср. р. членувано

гримираното е производна форма на гримиран (ср. р. членувано).

2. гримираното — мин. страд. прич. ср. р. членувано

гримираното е производна форма на гримирам (мин. страд. прич. ср. р. членувано).