гледжосвал е

Речник на българския език

1. гледжосвал е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., м. р.

гледжосвал е е производна форма на гледжосвам (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., м. р.).

2. гледжосвал е — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

гледжосвал е е производна форма на гледжосвам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).

3. гледжосвал е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

гледжосвал е е производна форма на гледжосвам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).