гинеколожките

Речник на българския език

1. гинеколожките — мн. ч. членувано

гинеколожките е производна форма на гинеколожка (мн. ч. членувано).

2. гинеколожките — мн. ч. членувано

гинеколожките е производна форма на гинеколожки (мн. ч. членувано).