брегобегача

Речник на българския език

1. брегобегача — ед. ч. непълен член

брегобегача е производна форма на брегобегач (ед. ч. непълен член).

2. брегобегача — бройна форма

брегобегача е производна форма на брегобегач (бройна форма).