блудствувало

Речник на българския език

1. блудствувало — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.

блудствувало е производна форма на блудствувам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.).

2. блудствувало — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.

блудствувало е производна форма на блудствувам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ср. р.).

3. блудствувало — мин. деят. св. прич. ср. р.

блудствувало е производна форма на блудствувам (мин. деят. св. прич. ср. р.).

4. блудствувало — мин. деят. несв. прич. ср. р.

блудствувало е производна форма на блудствувам (мин. деят. несв. прич. ср. р.).