блудствували сте

Речник на българския език

1. блудствували сте — мин.неопр.вр., 2 л., мн. ч.

блудствували сте е производна форма на блудствувам (мин.неопр.вр., 2 л., мн. ч.).

2. блудствували сте — преизк. накл., сег. вр., 2 л., мн. ч.

блудствували сте е производна форма на блудствувам (преизк. накл., сег. вр., 2 л., мн. ч.).

3. блудствували сте — преизк. накл., мин. св. вр., 2 л., мн. ч.

блудствували сте е производна форма на блудствувам (преизк. накл., мин. св. вр., 2 л., мн. ч.).