блудствували сме

Речник на българския език

1. блудствували сме — мин.неопр.вр., 1 л., мн. ч.

блудствували сме е производна форма на блудствувам (мин.неопр.вр., 1 л., мн. ч.).

2. блудствували сме — преизк. накл., сег. вр., 1 л., мн. ч.

блудствували сме е производна форма на блудствувам (преизк. накл., сег. вр., 1 л., мн. ч.).

3. блудствували сме — преизк. накл., мин. св. вр., 1 л., мн. ч.

блудствували сме е производна форма на блудствувам (преизк. накл., мин. св. вр., 1 л., мн. ч.).