блудствували

Речник на българския език

1. блудствували — преизк. накл., сег. вр., 3 л., мн. ч.

блудствували е производна форма на блудствувам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., мн. ч.).

2. блудствували — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., мн. ч.

блудствували е производна форма на блудствувам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., мн. ч.).

3. блудствували — мин. деят. св. прич. мн. ч.

блудствували е производна форма на блудствувам (мин. деят. св. прич. мн. ч.).

4. блудствували — мин. деят. несв. прич. мн. ч.

блудствували е производна форма на блудствувам (мин. деят. несв. прич. мн. ч.).