блудствувала е

Речник на българския език

1. блудствувала е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

блудствувала е е производна форма на блудствувам (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

2. блудствувала е — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

блудствувала е е производна форма на блудствувам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

3. блудствувала е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

блудствувала е е производна форма на блудствувам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).