блудствувала

Речник на българския език

1. блудствувала — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

блудствувала е производна форма на блудствувам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

2. блудствувала — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

блудствувала е производна форма на блудствувам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

3. блудствувала — мин. деят. св. прич. ж. р.

блудствувала е производна форма на блудствувам (мин. деят. св. прич. ж. р.).

4. блудствувала — мин. деят. несв. прич. ж. р.

блудствувала е производна форма на блудствувам (мин. деят. несв. прич. ж. р.).