блудствувал

Речник на българския език

1. блудствувал — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

блудствувал е производна форма на блудствувам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).

2. блудствувал — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

блудствувал е производна форма на блудствувам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).

3. блудствувал — мин. деят. св. прич. м. р.

блудствувал е производна форма на блудствувам (мин. деят. св. прич. м. р.).

4. блудствувал — мин. деят. несв. прич. м. р.

блудствувал е производна форма на блудствувам (мин. деят. несв. прич. м. р.).