блудствува

Речник на българския език

1. блудствува — сег. вр., 3 л., ед. ч.

блудствува е производна форма на блудствувам (сег. вр., 3 л., ед. ч.).

2. блудствува — мин. св. вр., 2 л., ед. ч.

блудствува е производна форма на блудствувам (мин. св. вр., 2 л., ед. ч.).

3. блудствува — мин. св. вр., 3 л., ед. ч.

блудствува е производна форма на блудствувам (мин. св. вр., 3 л., ед. ч.).