бледнеещата

Речник на българския език

1. бледнеещата — ж. р. членувано

бледнеещата е производна форма на бледнеещ (ж. р. членувано).

2. бледнеещата — сег. деят. прич. ж. р. членувано

бледнеещата е производна форма на бледнея (сег. деят. прич. ж. р. членувано).