би чиракувало

Речник на българския език

1. би чиракувало — условно наклонение, 2 л., ед. ч., ср. р.

би чиракувало е производна форма на чиракувам (условно наклонение, 2 л., ед. ч., ср. р.).

2. би чиракувало — условно наклонение, 3 л., ед. ч., ср. р.

би чиракувало е производна форма на чиракувам (условно наклонение, 3 л., ед. ч., ср. р.).