би полудувала

Речник на българския език

1. би полудувала — условно наклонение, 2 л., ед. ч., ж. р.

би полудувала е производна форма на полудувам (условно наклонение, 2 л., ед. ч., ж. р.).

2. би полудувала — условно наклонение, 3 л., ед. ч., ж. р.

би полудувала е производна форма на полудувам (условно наклонение, 3 л., ед. ч., ж. р.).