би поизчакала

Речник на българския език

1. би поизчакала — условно наклонение, 2 л., ед. ч., ж. р.

би поизчакала е производна форма на поизчакам (условно наклонение, 2 л., ед. ч., ж. р.).

2. би поизчакала — условно наклонение, 3 л., ед. ч., ж. р.

би поизчакала е производна форма на поизчакам (условно наклонение, 3 л., ед. ч., ж. р.).