би коксувала

Речник на българския език

1. би коксувала — условно наклонение, 2 л., ед. ч., ж. р.

би коксувала е производна форма на коксувам (условно наклонение, 2 л., ед. ч., ж. р.).

2. би коксувала — условно наклонение, 3 л., ед. ч., ж. р.

би коксувала е производна форма на коксувам (условно наклонение, 3 л., ед. ч., ж. р.).