би ембаргирал

Речник на българския език

1. би ембаргирал — условно наклонение, 2 л., ед. ч., м. р.

би ембаргирал е производна форма на ембаргирам (условно наклонение, 2 л., ед. ч., м. р.).

2. би ембаргирал — условно наклонение, 3 л., ед. ч., м. р.

би ембаргирал е производна форма на ембаргирам (условно наклонение, 3 л., ед. ч., м. р.).