би демократизирала

Речник на българския език

1. би демократизирала — условно наклонение, 2 л., ед. ч., ж. р.

би демократизирала е производна форма на демократизирам (условно наклонение, 2 л., ед. ч., ж. р.).

2. би демократизирала — условно наклонение, 3 л., ед. ч., ж. р.

би демократизирала е производна форма на демократизирам (условно наклонение, 3 л., ед. ч., ж. р.).