би блудствувала

Речник на българския език

1. би блудствувала — условно наклонение, 2 л., ед. ч., ж. р.

би блудствувала е производна форма на блудствувам (условно наклонение, 2 л., ед. ч., ж. р.).

2. би блудствувала — условно наклонение, 3 л., ед. ч., ж. р.

би блудствувала е производна форма на блудствувам (условно наклонение, 3 л., ед. ч., ж. р.).