бил е зачуруликал

Речник на българския език

1. бил е зачуруликал — преизк. накл., мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., м. р.

бил е зачуруликал е производна форма на зачуруликам (преизк. накл., мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., м. р.).