бил е ембаргирал

Речник на българския език

1. бил е ембаргирал — преизк. накл., мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., м. р.

бил е ембаргирал е производна форма на ембаргирам (преизк. накл., мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., м. р.).