било е заравнило

Речник на българския език

1. било е заравнило — преизк. накл., мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ср. р.

било е заравнило е производна форма на заравня (преизк. накл., мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ср. р.).