било е ембаргирало

Речник на българския език

1. било е ембаргирало — преизк. накл., мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ср. р.

било е ембаргирало е производна форма на ембаргирам (преизк. накл., мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ср. р.).