беше шлайфала

Речник на българския език

1. беше шлайфала — мин. пред. вр., 2 л., ед. ч., ж. р.

беше шлайфала е производна форма на шлайфам (мин. пред. вр., 2 л., ед. ч., ж. р.).

2. беше шлайфала — мин. пред. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

беше шлайфала е производна форма на шлайфам (мин. пред. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).