беше побивала

Речник на българския език

1. беше побивала — мин. пред. вр., 2 л., ед. ч., ж. р.

беше побивала е производна форма на побивам (мин. пред. вр., 2 л., ед. ч., ж. р.).

2. беше побивала — мин. пред. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

беше побивала е производна форма на побивам (мин. пред. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).