беше оплакала

Речник на българския език

1. беше оплакала — мин. пред. вр., 2 л., ед. ч., ж. р.

беше оплакала е производна форма на оплача (мин. пред. вр., 2 л., ед. ч., ж. р.).

2. беше оплакала — мин. пред. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

беше оплакала е производна форма на оплача (мин. пред. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).