беше коксувал

Речник на българския език

1. беше коксувал — мин. пред. вр., 2 л., ед. ч., м. р.

беше коксувал е производна форма на коксувам (мин. пред. вр., 2 л., ед. ч., м. р.).

2. беше коксувал — мин. пред. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

беше коксувал е производна форма на коксувам (мин. пред. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).